​Tømreropgaver med fokus på kvalitet

20 96 31 84

Tagrenovering

Skal taget udskiftes eller renoveres på huset, er det en beslutning, der har afgørende indflydelse på husets udseende mange år fremover. Svinninge Tømrer og Snedker har stor erfaring med tagrenovering og udfører alt arbejde på taget i blandt andet Roskilde, Holbæk og Køge.

Få professionel rådgivning om tagrenovering

​Der er mange overvejelser før arbejdet kan påbegyndes; derfor er rådgivning vigtig. Hvilket materiale skal det nye tag være? Skal der etableres ændringer i tagkonstruktionen i forbindelse med det nye tag; for eksempel tagvinduer eller kvist? Der er mange muligheder.

En grundig rådgivning i forbindelse med en tagrenovering er en naturlig del af mit samarbejde med jer, før vi laver en evt. aftale. For at få et overslag over prisen, er I altid velkomne til at ringe til mig på 20 96 31 84.

Når jeg har set jeres hus, kan jeg give jer en pris på en tagrenovering, så I kan komme videre i jeres overvejelser.

En stor beslutning

Ofte er det stormskader, som jo er en forsikringsskade, der gør, at det er nødvendigt med reparation eller renovering af taget. Uanset hvad, er det en god idé at holde taget ved lige i tide, så tagets levetid forlænges. 

Jeg varetager al tagrenovering; mindre og større reparationer, tagrender, spær med mere. Jeg laver også gerne et tagtjek i forbindelse med min tagrenovering, som kan give jer et overblik over, hvad der kan være nødvendigt.

Kontakt mig gerne via kontaktformularen på hjemmesiden.

​Firmainformation

CVR: 34527903

adresseinformation

​Rosenvej 46, 4520 Svinninge

Find vej med Google Map

kontaktinformation

​Telefon: 20 96 31 84

E-mail: stsbyg@gmail.com