​Tømreropgaver med fokus på kvalitet

20 96 31 84

Tagrenovering udføres effektivt

Skal taget udskiftes eller renoveres på huset, er det en beslutning, der har afgørende indflydelse på husets udseende mange år fremover. Svinninge Tømrer og Snedker har stor erfaring med tagrenovering og udfører alt arbejde på taget i blandt andet Holbæk og Kalundborg.

Få professionel rådgivning om tagrenovering

​Der er mange overvejelser før arbejdet kan påbegyndes; derfor er rådgivning vigtig. Hvilket materiale skal det nye tag være? Skal der etableres ændringer i tagkonstruktionen i forbindelse med det nye tag; for eksempel tagvinduer eller kvist? Der er mange muligheder.

En grundig rådgivning i forbindelse med en tagrenovering er en naturlig del af mit samarbejde med jer, før vi laver en eventuel aftale. For at få et overslag over prisen, er I altid velkomne til at kontakte mig.

Når jeg har set jeres hus, kan jeg give jer en pris på en tagrenovering, så I kan komme videre i jeres overvejelser.

Få et gratis tilbud på renovering af tag

Ofte er det stormskader, som jo er en forsikringsskade, der gør, at det er nødvendigt med reparation eller renovering af taget. Uanset hvad, er det en god idé at holde taget ved lige i tide, så tagets levetid forlænges. 

Jeg varetager al tagrenovering; mindre og større reparationer, tagrender, spær med mere. Jeg laver også gerne et tagtjek i forbindelse med min tagrenovering, som kan give jer et overblik over, hvad der kan være nødvendigt.

Ønsker du et uforpligtende tilbud, så kontakt mig på telefon 20 96 31 84 eller send en e-mail til stsbyg@gmail.com​.

​Firmainformation

CVR: 34527903

adresseinformation

kontaktinformation

​Telefon: 20 96 31 84

E-mail: stsbyg@gmail.com