​Tømreropgaver med fokus på kvalitet

20 96 31 84

Trægulve - få udført professionelt gulvarbejde

Hvorfor vælge trægulve?

Træ er et naturligt materiale, og trægulve er let fjedrende og behagelige, både at gå og opholde sig på.

Trægulve, særligt massive trægulve, har en smuk overflade, hvor man kan se træets tegninger. Vælger I et trægulv, får I et gulv, der er næsten uopslideligt, let at holde rent og vedligeholde og som tillige kan repareres, hvis noget skulle gå i stykker.

Levering af alle typer af trægulve

Svinninge Tømrer og Snedker er vant til at lægge trægulve af alle typer i blandt andet Roskilde, Holbæk og Køge. Måske er det aktuelt med et brædde- eller plankegulv, som jo helt igennem er et naturligt træmateriale? Et massivt gulv kan også være fremstillet af klodser, hvor det er træets endeflade, der vender opad. Parketgulve og laminatgulve er trægulve, som lægges flydende oven på det eksisterende gulv. Jeg jer giver gerne et overblik over fordele og ulemper ved de forskellige typer trægulve.

Få gode råd før I vælger

Der skal naturligvis være ordentlig tid til at overveje hvilket trægulv, der er det rigtige for jer. Derfor er det et vigtigt princip for mig, når jeg bliver bedt om at lægge et trægulv, at der er nok tid til den nødvendige rådgivning. Det er ikke kun vigtigt at levere varen, men også at I er tilfredse med jeres nye trægulv, som vil holde mange år fremover.

Kontakt mig på telefon 20 96 31 84 hvis I vil høre mere om trægulve.

​Firmainformation

CVR: 34527903

adresseinformation

kontaktinformation

​Telefon: 20 96 31 84

E-mail: stsbyg@gmail.com